Nu kan det vara din tur-Att vara med i BioZen är inspirerande, roligt och förgyller livet!

Din tur ?

 

Starta något lönsamt

 

BioZen kan vara med och ge dig en upplyftande vardag. Vi är till för att hjälpa alla de som vill realisera sin potential för personlig växt och ekonomisk belöning. Tillsammans blir vi ett Super Team. Är du redo att bli med? Du får den hjälp som du behöver för att nå just dina mål. Du väljer själv om du vill ha BioZen som hobby, deltid eller heltidsjobb. Du sätter dina egna mål, är du sedan målfokuserad och motiverad så kan du genomföra dina drömmar med BioZen.

 

Bli med

Vad drömmer du om?-Önskar du en mer flexibel vardag-Själv få bestämma om hur du vill använda din tid- Själv få bestämma din arbetstid och din inkomst- 

Söker du nya utmaningar-Ditt hjärta kanske slår lite extra för hudvård - vara din egna chef och få arbeta när det passar just dig- Då har du kommit rätt! 

När du bli med i BioZen får du möjlighet att arbeta med produkter av hög kvalitet och tjäna pengar på dina villkor. Du väljer själv om hur långt du vill nå -

 och vi stöttar dig hela vägen. Here is the deal! - Gratis upplärning. Vi gör det tillsammans; motiverar och hjälper varandra. Delar råd, tips och strategier. 

Här ser du några bra orsaker till att detta genialt att bli med i:Det kräver väldigt lite kunskap att starta upp. Alla kan starta och alla kan lyckas. 

All utbildning är gratis. Du är din egna chef och du arbetar när det passar dig.

Du kan prova utan några investeringar eller köp av lager. Du kan arbeta i team eller individuellt. Du får extremt hög dos av personlig utveckling.

Du kan starta med att ha det som en hobby eller utveckla din business obegränsat. Vi bygger marknad med kunskap och erfarenhet tillsammans i BioZen.

   

Hur blir jag en BioZen partner?

Om du redan känner någon som arbetar i BioZen kan du bli med i det teamet. Den personen kan "hjälpa dig" in i BioZen; med registrering, anmälan till Mini Akademin (som är en upplärning i ditt distrikt ( ca 3 timmar) - DETTA ÄR GRATIS. Om du inte känner någon som arbetar i BioZen så kan du kontakta oss på kundservice direkt. Vi hittar en team partner i närheten av där du bor och så får du hjälp igång. 

Vad krävs det av mig för att bli en BioZen partner?

Alla myndiga personer kan registrera sig som en team partner. BioZen team partner har många olika livsstil och är på olika stadier i livet. Alla väljer själv om hur mycket de vill arbeta och när. BioZen ger dig alla verktyg för att du ska lyckas. Du kan köpa ett av våra Partner produktkit som innehåller produkter du normalt använder till rabatterat pris. I tillägg till produktkit så får du upplärning och blir expert på din egna hud på vårt Mini akademi - detta är gratis. 

Vad innebär det att vara en BioZen partner?

Alla team partner har sin erfarenhet. Men vi kan ge dig en generell uppfattning när det gäller investering av tid, stötta och resultat. 

De flesta börjar som en hobby/deltid på ca 4-5 timmar/vecka. Vissa är ganska nöjda med att ha en extra inkomst, medans andra arbetar för att få BioZen till sin karriär som i sin tur ger dem mer fritid, flexibilitet och ekonomisk frihet till sitt drömliv. 

Även om du arbetar ensam så är aldrig ensam. BioZen och våra team partner lägger stor vikt med utbildning, upplärning för att säkra sin succé utifrån sitt egna ambitionsnivå. 

I tillägg till detta så har vi våra team ledare som hjälper till att stötta och vägleda.  

För många nya team partner så är BioZen deras första erfarenhet inom direktförsäljning. Det kan vara utmanande för en nybörjare men de allra flesta tycker att det är spännande och skoj. Viktigt är dock att följa med på möten/kurs för att få del av alla uppföljnings möjligheter, förberedelse för din personliga framgång och succé.