Hudvårdsblogg

Skapad den

 


Kommentar(er) 10

 • Marianne Nestor
  Marianne Nestor

  .........Har du inte testat de nya maskerna ännu? Då har du missat något. Jag är allergisk, med torr och känslig hud. Efter en helg med torr luft och öppen spis, kom jag hem och kändé mig som Om ansiktet höll på att gå sönder. Provade den nya masken, multiprotection och vilken känsla. Fantastiskt!!! Huden blev återfuktad och jag fick en fräsch, rosig hud. Fantastiskt!!!!

  Svar

 • Birgit Persson
  Birgit Persson

  Hej! Ser att ni ska ta in det kända märket La Faon. Dessa produkter har jag köpt när jag är ute och reser. Helt fantastiska, lite dyra, men bra. Ser att ni kommer att ha bättre priser. Jag blir nog kund hos er framöver.

  Svar

  • Eva Möllberg
   Eva Möllberg

   comme saker på af Birgit Persson

   Hej Birgit! Tack för ditt inlägg och ja, vi är väldigt stolta av att få just La Faon produkterna i vårt sortiment. Vi ser fram emot att få dig som en blivande kund till oss. Välkommen.

   Svar

 • Linda
  Linda

  Hej Jag fick kropps masken bioenergetic multilevel nourishing mask av en vän. Jag undrar hur jag ska använda den? Är det så att man ska smörja in kroppen och låta den verka och sen duscha av den ? Eller ska den vara kvar på kroppen? Mvh Linda

  Svar

  • Elisabeth Björsson Viman
   Elisabeth Björsson Viman

   comme saker på af Linda

   Hej Linda! Denna kräm är en mycket närande och fuktgivande ansiktsprodukt, skall användas efter rengöring och du tar en liten mängd kräm och applicerar i hela ditt ansikte, hals och decolage med lätta cirkelrörelser. .Undvik runt ögonen. Den är inte en kroppskräm ,och skall inte sköljas av. Den rekommenderas till trött och torr hud. Passar mycket bra till höst och vinter. Passar på att rekommendera vår rengörings mouse som rengöring.

   Svar

 • Elisabeth Björsson Viman
  Elisabeth Björsson Viman

  Hårprodukterna rekommenderas varm,maken tyckte redan efter en tvätt att håret kändes \"luftigt\" och inte platt. Inga besvär från hårbotten heller. Body lotion har vi fått respons på, eksem blir mycket bättre och huden återfuktas och blir mjuk.

  Svar

 • Helene Schmidt
  Helene Schmidt

  Herregud, vilka underbara hårprodukter !😀👍😍

  Svar

 • Lisanne Magnusson
  Lisanne Magnusson

  Trevligt.

  Svar

 • johnny korneliussen
  johnny korneliussen

  Hei Gratulerer med bloggen

  Svar

Skriv din kommentar