Om oss

                                                                                    Om BioZen

 

Professionella hudvårdsprodukter och exklusiva skönhetsbehandlingar som du kan göra i ditt eget hem som ger bestående resultat.

 

BioZen har ett team i ryggen med mer än 30 specialister inom biokemi och dermatologi som är med oss ​​nu och i framtiden med den senaste vetenskapen. Målet är att utveckla högteknologiska skönhetsprodukter och behandlingar med aktiva naturliga ingredienser.

 

Orden i varumärket "BioZen" symboliserar vår uppfattning om skönhet. "Bio" betecknar bioteknik som nyttjar växters aktiva ingredienser för att förbättra funktionen av säkerhets kvalitet och precision, medan "ZEN" avser en upplevelse, byte av en synlig permanent och det faktiska resultatet.

 

 

BioZen hudvårdsserie håller verkligen vad den lovar och är speciellt framtagen till dig som tycker hudvård är viktigt och som vill se resultat! Avancerade hudvårdprodukter  med det bästa från K-Beauty (Korean Skincare)och avanserad hudvård med med patenter från Schweiz och Taiwan som tar itu med alla synliga tecken på problem och åldrande hud. Alla BioZen´s produkter passar såväl män som kvinnor i alla åldrar, som vill hålla sitt utseende fräscht längre.

 

Attraktivt Pris

BioZen´s produkter är producerade för den moderna människan utan att det kostar en förmögenhet. Du får fantastiska resultat till ett rimligt pris.  

 

Trygghet

Det har de senaste åren skett enormt mycket i kosmetikbranschen med effektiva ingredienser och synliga, snabba resultat som mål.BioZen är i en kategori för sig själv, som har överraskat oss och många andra på den professionella marknaden.

 

Miljö/Kvalitetskontroll

Våra produkter innehåller inte; Parabener, Mineralolja, Palmolja, SLS/SLES.

Varken produkterna eller ingredienserna är testade på djur och innehåller inte animaliska biprodukter. Stöd vårt arbete för att hjälpa djur över hela världen som desperat behöver hjälp. Varje bidrag gör att vi kan bekämpa djurplågeri och utnyttjande av djur. Därför stöttar vi World Animal Protection.

Ett mycket strikt system för kvalitetskontroll som uppfyller de stränga krav för ISO 9001: 2000 och CTFA-certifierade ingredienser, och med ett mycket stränga kontroller med FDA standard.

Patenter

Många unika patent som peptider, pärlpuder m fl. Ingen annan producent har något liknande och ingen kan kopiera BioZen-produkterna. Det bästa från East meets West.