BioZen K-BeautyBioZen hudvård har utvecklats i samarbete med en av Asiens mest prestigefyllda fabriker. Här är bara dom bästa naturliga ingrediensarna används, och vi har därför använt vårt eget företags namn BioZen på den här serien som vi är stolta över och kan stå för. Vi tror att vi har komponerat det bästa av K-beauty för den nordiska kvinnan. En av världens hetaste fenomen av kosmetika är utan tvekan K-Beauty - skönhetstrender och produkter från Sydkorea.

Produkterna från Sydkorea kännetecknas bland annat av avancerad teknik och speciella ingredienser. För oss i BioZen är det viktigt att vara uppdaterad och kunna erbjuda dig som kund det ultimata och bästa.

 

Rena och noggrant testad.

BioZen är produkter med rena, effektiva råvaror, som alla har klarat säkerhetsåtgärder i ett forskningslaboratorium som specialiserat sig på hudvård. Här kontrolleras produkterna kvalitet och det kontrolleras att produkterna inte innehåller komponenter som kan irritera även en känslig hud.

Hög kvalitet till rimligt pris

Med BioZen får du det bästa av koreansk hudvård till ett rimligt pris.

BEGREPPET
För oss i BioZen är det viktigt att vara uppdaterad och att kunna erbjuda dig som det absolut bästa från Sydkorea, därför har vi tagit ut endast de produkter vi tror och brinner mest for i vårt varumärke BioZen. Vi har inte 10 stegs rutinen i vårt K-Beauty-sortiment för den nordiska kvinnan, men vi har prioriterat det vi tycker mest om och har erfarenhet av. Idag kan vi erbjuda de mest effektiva produkterna från Korea i vårt BioZen sortiment.

Enkelt, men tillräckligt.

Mjuka men kraftfulla produkter.

Ingredienser och råmaterial som passar alla hudtyper, även känslig hud.

FAKTA
 

Endast de bästa ingredienserna som används i produkterna
Inga djurprovningar eller irriterande ingredienser.
Fungerar för alla hudtyper och hudförhållanden.
Naturliga produkter utan parabener.