Erbjudande

ENSURE YOU'RE PARTY READY WITH TRIANGLE 15-MINUTE FACE LIFT

K-BEAUTY - HUDVÅRD NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Packad med stjärnklassiga ingredienser

Collagen Cream 50ml med Peptider och Scientific pearls

24-h creme som fyller ut huden inifrån, minskar linjer och rynkor samt förbättrar hudens elasticitet med Nyckelingredienser som stärker strukturen av kollagen och elastin och förbättrar hudens elasticitet och flexibilitet. Maximalt återfuktande och fuktbindande effekt med hyaluronsyra och marint kollagen. Resultatet är fyllig, fast och spänstig hud.

Ingredienser:

-Marin collagen-Rose hip Oil-Pearl powder-Vitamin C-Vitamin E-Aloe vera-Snail extract-/peptides-Cammomille-Kiwi extract-Glycyrrhiza glabra. Lakritsrot ++/no parabens   TILL PRODUKT>>

HEV-ljus en dold fara!

Spännande med denna kräm är att den har ett HEVljusskydd.Har du aldrig hört talas om det, inte så konstigt för vi hade knappt hört talas om det heller, men så här är det:

HEV står för high-energy visible light (synligt blått ljus) alltså b la det fluorescerande ljuset från datorer, smartphones och surfplattor. HEV tränger djupare ner i huden än vad UVA och UVB gör och forskare tror att detta ljus kan vara MER skadligt än både UVA och UVB tillsammans. HUUUUUU,  med tanke på hur mycket av detta vi utsätts för dagligen så HEV ljusskydd, tack gärn.

Glycyrrhiza glabraLakritsrot

Glycyrrhiza glabraLakritsrot stöttar hudens eget DNA-reparationssystem.Det en kraftfull antioxidant som utvinns från roten till den kinesiska lakritsväxten. Den har även antiinflammatoriska och lindrande egenskaper.

Förutom denna aktiva ingredienser finns det ingredienser som kan bidra till att lätta de synliga symtomen på solskador. Hyaluronsyra har till exempel visat sig öka hudens återfuktning, fyller ut huden inifrån och ut och minskar även djupa rynkor.

Glycyrrhiza glabra-Kinesisk lakritsväxt stöttar hudens eget DNA-reparationssystem.

HEV-ljus och ojämn pigmentering

Precis som UVA- och UVB-strålar kan HEV-ljus orsaka ojämn pigmentering i huden (kallas ofta hyperpigmentering) och kan bidra till tillstånd såsom åldersfläckar (även kallade solfläckar) och melasma, den typ av pigmentering som leder till de solfläckar man ofta ser hos mörkare hud

Källa: VIS Study, i 2013/Produsent

Hur är HEV-ljus jämfört med UV-strålar?

Ljuset mäts i våglängder, enheterna är nanometer (nm) och millimeter (mm). Synligt ljus har en våglängd på mellan 400 och 760 nm, medan HEV-ljus ligger någonstans mellan 400 och 500 nm. UV-ljuset har en kortare våglängd (på mellan 290 och 400 nm), men UVA har längre våglängd än UVB.

De allra flesta hudskador som orsakas av solen kommer från UV-strålar och att skydda huden mot dessa bör vara den främsta prioriteringen när man tar hand om huden i solen.HEV-ljus faller inom det violett-blå bandet av det synliga spektrat

 

 

 

 

 

 

 

 

BioZen.se spacer Klarna Tryg
 
ANSIKTE
KROPPSVÅRD
HÅRVÅRD
HUDVÅRDSPAKET
 

Höstnyheter nu lanserar vi nya hårprodukter -STORA Flaskor = STORA Rabatter

Börjar nu 29 september

  

             NU har vi har 40% introduktionsrabatt rabatt på våra redan låga priser 

  Seamantika är en hårvårdsserie som sprudlar av sundhet och super goda ingredienser! En hårvårdserie med tusentals nöjda "fans" över hela världen.Unna dig unika hårvårdsprodukter som ger ett synbart och märkbart resultat !

                                                                                      Gäller till söndag 30 sept kl 24.00                           

Seamantika Schampo 400ml Big size-

Detta vårdande schampo med argan oil,dødahavsmineraler -rika på på mineraler,vitaminer och antioksidanter passar alla hårtyper och är uppbyggd på en revolutionär formel som hjälper till att återställa hårets styrka och fuktnivå för oöverträffad glans och hanterbarhet

Seamnatika CONDITIONER - BALSAM 400ml Big Size-Berikad med arganolja,dødavasmineraler,pro vitamin B5 E-vitamin E och antioxidanter som hjälper till att vårda hårets cellstruktur.Ger koncentrerad naturlig conditioning / balans, hydrererer- samtidigt förhindrar frizz och split hårtupper.Fullpakket med fukt ingredienser.Denne balsam gör inte håret tungt och fungerar snabt- 
 

 - Handla här >>

                  Nyhet Hår serum-Vad gör det för ditt hår?

Förvandla ditt hår från torrt och livlöst till levande, med ett naturligt skinande lyster!  ("Produkten är dryg (150ml) och är därför mycket prisvärd").  

Det här serumet med arganolja, vitamin E och dödahavsmineraler, kända för sina otroliga egenskaper gør ditt hår mjukare och lättare
att hantera-Vårdar och stärker håret-Ger det liv och lyster och tar bort krusighet.Hjälper till att synligt försegla delade .splittade ändar.

 • Mjukare och lättare
  att hantera
 • Vårdar och
  stärker håret
 • Ger det liv
  och lyster
 • Tar bort
  krusighet

STEG 1 Handdukstorka håret efter duschen.

STEG 2 Applicera serumet på topparna och längderna.

STEG 3 Låt håret absorbera serumet och se hur det förändras.

ANVÄNDNING:

Applicera några droppar SEAMANTIKA Mineral Hair Serum in i dina handflator och gnugga ihop i några sekunder för att värma upp. Fördela jämnt genom handdukstorkat hår, främst med fokus på ändarna. Kan också användas sparsamt på torrt hår. Använd dagligen eller efter önskemål.

 Handla här >>

 
 
 
  VÄR AMBITION ÄR ALLTID ATT GE DIG DE BÄSTA PRODUKTERNA TILL BÄSTA PRIS!  
 
Följ oss på:
facebook
 
 
Kundtjänst  
Kundtjänst:
 
Mån-Fre 8.00-16.30
Tel: 070 517 21 57
mail@biozen.se

 

 
BioZen.se spacer Klarna Tryg
 
ANSIKTE
KROPPSVÅRD
HÅRVÅRD
HUDVÅRDSPAKET
 
 

 Avslutad kampanj !!

K-Beauty -

som tagit Sverige med storm är fullproppade med stjärningredienser  som verkligen ger resultat, 

just nu får du Hyaluronic + booster Serum (värde 298 SEK)Gratis med på köpet !

                                       #Du får din rabatt direkt i kassan 

Du får denna gratis när om köper minimum 2 produkter !!

Säg NEJ till torr hud

HYALURONIC+BOOSTER SERUM 30ml

För alla hudtyper även känsliga

Innovativ formel Serum med vitamin med mild Retinol A-vitamin- är kanske den anti-aging-ingrediens som har mest och längst forskning bakom sig och C-vitamin är en kraftfull antioxidant med bevisad nytta för huden. Den neutraliserar fria radikaler från UV-strålning (som åldrar huden), stimulerar nybildning av kollagen och förhindrar hyperpigmentering.Hyaluronsyra återfuktar på djupet och regenererar huden, försenar cellernas åldrande processer . Återställer hudens fasthet och elasticitet. Stramar, jämnar ut  

#BioZenBeautyTrendWatch

K-BEAUTY

K-BEAUTY - KOREANSK HUDVÅRD-Ett av de hetaste fenomenen i kosmetikvärlden är utan tvekan K-Beauty - skönhetstrender och produkter från Sydkorea.- Produkterna från Sydkorea präglas av avancerad teknik och unika ingredienser För oss i BioZen är det viktigt att vara uppdaterad och kunna erbjuda dig som kund absolut det bästa,och det bästa priset i Sverige just nu !!

                Gäller till Söndag 19 agusti -klockan 24.00    Snabb leverans 1-4 dagar

K-BEAUTY - HUDVÅRD NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Här i BioZen hittar du ett utbud av det bästa inom koreansk hudvård, även kallad K-beauty. Vi på BioZen, likt miljoner användare världen över, älskar koreansk hudvård eftersom de erbjuder fantastiska produkter med naturliga ingredienser som gör underverk för huden. Vi har hittat våra favoriter, det kommer du också att göra!

Amino Cleansing mousse 150ml

Den här löddrande Amino rengöringen är förmodligen en av de mest kända inom K-beauty. Den ger ett härligt, fluffigt lödder och löser effektivt upp makeup, fett och orenheter i porerna utan att lämna huden torr eller stram och ger en skonsam lätt rengöring av huden och kontrollerar talgproduktionen, samtidigt som de ökar hudens elasticitet och gör den fastare.-Vi tycker att det här är den bästa singelrengöringen på marknaden idag - renar djupt och aminosyra ger fuktighet till huden.-

Aminosyror är byggstenar av både peptider och proteiner, och alla har en särskild roll i hudvård. Aminosyror upprätthåller hudens hydratisering, struktur, motståndskraft och ett övergripande smidigt och hälsosamt utseende.

Ord.pris kr 198,-Just nu endast kr 128,-Handla här>>

Ord.pris kr 298,;--handla her>>

UVA-skydd och fuktfukt och åter fukt

Bästsäljande-Day Moisturizer SPF 30 50ml - UVA UVB – Är en intelligent  dagkräm som är näringsrik, fuktighetsgivande multifunktionell. Den håller huden sund och i balans oavsett hudtyp.

Den fixar så att fet hud får reducerat sin talgproduktion, medans torr hud får tillfört mer fuktighet –

- Ultra skyddande och hydratiserande dagkräm

- Skyddar mot skadliga effekter av UV- UVB strålar

- Stärker kollagenproduktionen

- Förhindrar bildandet av fina linjer och rynkor

- Utvecklar en lysande och ungdomlig ansiktshud

Ord.pris kr 298,-Just nu endast 194,-Handla här>>

Packad med stjärnklassiga ingredienser

Collagen Cream 50ml med Peptider och Scientific pearls

24-h creme som fyller ut huden inifrån, minskar linjer och rynkor samt förbättrar hudens elasticitet med Nyckelingredienser som stärker strukturen av kollagen och elastin och förbättrar hudens elasticitet och flexibilitet. Maximalt återfuktande och fuktbindande effekt med hyaluronsyra och marint kollagen. Resultatet är fyllig, fast och spänstig hud.

Spännande med denna kräm är att den harett HEVljusskydd.Har du aldrig hört talas om det, inte så konstigt för vi hade knappt hört talas om det heller, men så här är det:

HEV står för high-energy visible light (synligt blått ljus) alltså b la det fluorescerande ljuset från datorer, smartphones och surfplattor. HEV tränger djupare ner i huden än vad UVA och UVB gör och forskare tror att detta ljus kan vara MER skadligt än både UVA och UVB tillsammans. HUUUUUU,  med tanke på hur mycket av detta vi utsätts för dagligen så HEVljusskydd, tack gärna! 

 • 24h-creme för alla hudtyper 
 • Stärker hudens elasticitet. 
 • Gör huden fyllig och återfuktad med hyaluronsyra. 

Ord.pris kr 398,- Just nu endast 199,-Handla här>>

TILL BUTIK - biozen.se