Gillar du skönhet och välbefinnande samtidigt som du gillar att interagera med människor? Läs mer här >>

                                                  GILLAR DU HUDVÅRD OCH SKÖNHET? VILL DU HA FLEXIBILITET OCH ARBETA NÄR DET PASSAR DIG?

 

                               Vi ger dig en unik möjlighet och alla verktyg som du behöver. I BioZen är vi energiska, engagerade och vi tar hela tiden in nya Team Partners i Sverige.

 

 

Modern marknadsföring

 

En av många saker som är speciellt med BioZen är att vi uppdaterar information om dina kunder samt även på de som fortfarande ännu inte har hunnit bli dina kunder. Detta gör vi via nyhetsbrev, mail, kampanjer och andra smarta verktyg som gör så att alla bli bra omhändertagna. Med andra ord så har vi en enorm uppföljning och får en grundläggande kundkontakt. Din uppgift blir att vägleda/presentera BioZen och produkterna på ett sätt som ger våra kära kunder den information som de behöver för att uppnå resultat med sin hudvård. Alla kunder är våra gemensamma och viktigaste personer. De förtjänar det allra bästa av kvalitet och pris. Vi bränner för att vi ska kunna ge den absolut bästa uppföljningen och lägga en grund för bra kundvård och merförsäljning i framtiden.

 

                                                                                                                       VAD VI ERBJUDER 

 

INKOMST OCH FLEXIBILITET

 

I BioZen så blir du en av oss i ett härligt team, du får arbeta med skönhet och bestämma över när du själv vill arbeta. Vi erbjuder ett stort potential med vår ultramoderna marknadsföring och du får en unik möjlighet att skapa din egna business tillsammans med oss. Vår kompensationsplan är mycket bra.

 

RESER OCH PREMIERING

 

Vi kommer alltid att vara stolt över din succé som du får här oss hos. Därför kommer vi att premiera dig på flera olika sätt.

 

KURS, UTBILDNING OCH SAMARBETE

 

Utav oss så får du upplärning samt alla verktyg som du behöver för att uppnå succé och att bli en Team Partner hos oss i BioZen. Vi har mer än 20 års erfarenhet inom hudvårdsbranschen, så kom igen, nu är det din tur att få lov att bli expert på din egna och dina kunders hudvårdsrutiner

Kurs:Produkter/Försäljning/Marknadsföring