Hitta din hudtyp

 

KOMBINERT HY

Den absolut vanligaste hudtypen

Blir du blank om näsan och pannan, men ändå torr om kinderna? På- verkas din hud mycket av väder, vind och kyla? Då har du förmod- ligen kombinerad hud.

TORR HY

Lätt att förväxla med normal hy

Slukar din hy fuktighetskrämen? Stramar den om du glömmer att smörja in dig? Då har du förmodligen torr hy.

 

MOGEN HY

Känner du inte riktigt igen din hy längre? Har din hy blivit torrare med åren och förlorat sin spänst?blir rynkig, torrare  Då har du mogen hy..

Men när är huden mogen undrar en del. Vanlig fråga eller påstående är ju att det är typ 40 eller 50 + först vill vi säga att det finns ingen spikad ålder. Det beror helt på levnad, arv etc. Sen skulle jag säga att för att behandla en hud som är mogen så ska man uppleva det som vi skriver ovan.  Om man nu ändå ska säga någon ålder.. typ så från ca 30-35 +. Innan det så kan man absolut också arbeta med anti-age men då gör man det bäst med bra återfuktande ingredienser och massor av antioxidanter.

FET HY

Överproduktion av talg gör huden fet

Har du stora porer? Blir du blank i ansiktet och har lätt att få finnar och pormaskar?Då har du troligen fet hy

KÄNSLIG HY

Vanligast bland rödlätta och ljusa-Men i dag är alt flera som beskriver sin hud som känslig. Om du är en av de kan du lida av klåda och irritation efter användning av diverse,toalettartiklar,

kosmetika och miljöpåverkan

Bränner du dig lätt i solen? Har du svårt att hitta produkter som inte svider och kliar?Då har du förmod- ligen känslig hy.

- Känslig hy är lättirriterad, väldigt tunn, känslig för allt från produkter, dofter, värme, kyla, vind och sol till kryddstark mat.

För dig som har en känslig hud passar de flesta produkter som vi marknadsför i butiken. Alla våra produkter är milda men kraftfulla.