K-BEAUTY - KOREANSK HUDVÅRD

Ett av de hetaste fenomenen i kosmetikvärlden är utan tvekan K-Beauty - skönhetstrender och produkter från Sydkorea.

- Produkterna från Sydkorea präglas av avancerad teknik. För oss i BioZen är det viktigt att vara uppdaterad och kunna erbjuda dig som kund absolut det bästa.

K-BEAUTY - HUDVÅRD NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Här i BioZen hittar du ett utbud av det bästa inom koreansk hudvård, även kallad K-beauty. Vi på BioZen, likt miljoner användare världen över, älskar koreansk hudvård eftersom de erbjuder fantastiska produkter med naturliga ingredienser som gör underverk för huden. Vi har hittat våra favoriter, det kommer du också att göra!

BioZen produkter innehåller endast de allra viktigaste ingredienserna för maximal koncentration. Allt för att på ett naturligt och samtidigt effektivt sätt ge en hälsosammare och starkare hud.

FILOSOFIN

Rent och noga testat

BioZen.producenter tillverkar produkter med rena, effektiva råvaror, som alla har passerat säkerhetskontroller i ett forskningslaboratorium, som specialiserar sig på hudvård. De säkerställer noga att produkterna inte innehåller komponenter som kan irritera känslig hud.

Hög kvalitet till rimliga priser

Med BioZen får du det bästa av koreansk hudvård till ett rimligt pris.

KONCEPTET

Själva grunden till fenomenet, som har fått namnet K-Beauty (en förkortning för "Koreansk skönhet") är den renare rutinen. I Sydkorea använder kvinnor i genomsnitt mellan 10 och 17 hudvårdsprodukter dagligen.

Men för att förstå sydkoreans stora intresse för hudvård måste du också lära ordet "gwang", vilket står för vacker hud som har så mycket fukt att det nästan belyser inifrån.

De europeiska märkena lanserar K-Beauty

K-Beauty har nu haft en så stor inverkan på kosmetikindustrin att traditionella europeiska märken har börjat göra egna versioner av de mest typiska produkterna. Biotherm, Lumene, Origins och Kiehl har alla essenser i sitt sortiment idag, och Lancôms hudvårdsserie Energie de Vie, lanserades 2016, består av nattmask, essens och serum. Vi ser också att fler asiatiska märken börjar hitta sin väg ut i världen.

- Produkterna från Sydkorea kännetecknas av avancerad teknik och speciella ingredienser som snigel extrakt, etc. För oss i BioZen är det viktigt att vara uppdaterade och kunna erbjuda dig som kund det absolut bästa från Korea. Därför har vi tagit in de produkter som vi tror och brinner mest för i vårt varumärke BioZen. Vi har inte prioriterat i 10-stegs rutinen i våran K-Beauty-sortiment för den nordiska kvinnan,men vi har prioriterat det bästa av det bästa Så per idag så kan vi erbjuda de mest effektiva produkterna från Korea i vårt BioZen sortiment.

Enkelt och tillräckligt

Milda med kraftfulla ingredienser

Ingredienser som passar alla hudtyper, inkl känslig hud

SNABBA FAKTA

 

  • K-Beauty/Sydkorea med de bästa ingredienserna.
  • Specialiserade även för känslig hud.
  • Inga djurtester eller hudirriterande ingredienser som parabener,SLES/SLS.

Till K-Beauty produkter Rengöring Amino Cleansing Mousse - Dagcrem SPF 30 - Collagen Cream/ Peptides - Hyaluronic+ booster serum