Köpvillkor

ÅNGERRÄTT OCH RETURER

Kontrollera alltid att din försändelse är oskadd vid leverans. Vid skador, fel produkter eller saknade varor, kontakta oss på mail@biozen.se

Du har öppet köp i 30 dagar från det datum varorna skickas från oss. Under den perioden kan du helt kostnadsfritt skicka tillbaka dina varor för byte eller dina pengar återbetalas. Kontakta alltid vår kundtjänst innan retur så postar vi en retursedel till dig. Med hjälp av returfraktsedeln identifieras ditt kundärende automatiskt. Produkterna måste vara oanvända, oöppnade och i sin originalkartong. Om produkterna är förstörda eller använda gäller inte återbetalning. 

Vid godkänd reklamation så återbetalar vi summan för din beställning inom 9 dagar.

Vi kommer att debitera dig de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel på denna webbsida.
Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker.

Priser  

Alla priser anges i svenska kronor och är inklusive moms.

Frakt

Alltid fraktfritt  i Sverige.
Vi skickar även inom EU mot en frakt på 150 kr.

Betalning

Kortbetalning/Direktbetalning:
Vi accepterar betalning med VISA och Mastercard.

Säkra betalningslösningar
Alla kortuppgifter hanteras av paypal kraven för PCI-DSS. All hantering är krypterat enligt PCI kraven.


Faktura
Handla nu och betala om 14 dagar. 
Välj faktura med Klarna när du ska välja betalningsätt så får du din beställning på faktura.

Dela upp betalningen
Med Klarna Konto kan du välja att dela upp din betalning. Du bestämmer själv hur mycket du vill betala varje månad (lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina delbetalningsköp samlas på samma faktura. Betalning sker alltid den sista dagen i månaden, dvs du kan alltid betala efter att du har fått din lön. Första betalningen sker i slutet av nästa månad! Årsränta 19,5%, aviavgift 29 kr.

Kvitto/Orderbekräftelse

När du gjort en godkänd beställning så skickas ett e-postmeddelande till den mailadress du angett, dett e-mail gäller som orderbekräftelse. Kontroller noga att du upgett korrekta uppgifter för leveransen. Tillsammans med leveranse skickar vi ett papperskvitto.

Leverans

Leveranstid är 1-4 arbetsdagar inom Sverige.(kan dröja ytterligar 1 dag i Juli månad)
Det är upp till kunden att ange korrekt leveransadress. Om vi får tillbaka ett paket som skickats till fel uppgiven adress eller ej hämtas ut ansvara kunden själv för att betala ny frakt.

Transportskada

Om en vara från oss skadas i transporten ska detta anmälas till BioZen inom skälig tid från att konsumenten upptäckt eller bort upptäckt felet.
Vi rekommenderar att kunden påtalar skadan till ombudet om skadan upptäcks vid avlämnandet av varan. I annat fall rekommenderar vi kunden att kontakta oss så snart som möjligt för att reklamera och få en ny vara.

Reklamation

BioZen följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. 
Kundens ansvar för att se så denne har fått rätt
produkter i sin leverans. Om felaktig produkt levererats än den kund beställt eller om produkten är skadad, ska kunden inom skälig tid från mottagandet kontakta oss
för reklamation.Vi ersätter  fraktkostnader vid reklamation. 

I det fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet återbetalar vi konsumenten inom senast 30 dagar från den dagen då Biozen mottagit meddelande om reklamation.

För reklamationer kontakta oss via mail- mail@biozen.se. eller på telefon  070 517 21 57
Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka en produkt.

Produkterna skickas till:

BioZen/logistik Lougrace

Ångerrätt

Vi följer lagen om konsumentskydd vid distans- och hemförsäljning. En oanvänd vara, dvs oöppnad och med obruten förpackning kan returneras inom 14 dagar från det att leveransen tagits emot. Vid retur (ångerrätt) skall konsumenten själv bekosta returfrakten. Du har även ansvar för att varan kommer tillbaka till oss i oskadat skick, vi rekomenderar därför att returnera som spårbar försändelse (paket). När vi mottagit varan och godkänt att produkten inklusive förpackning är i oförändrat skick betalar vi tillbaka pengarna för varan inklusive påförda avgifter senast inom 30 dagar. Pengarna betalas ut på de konto som använts vid betalning. 
Ångerfristen börjar gälla från den dag du har mottagit din beställning.

Konsumenten har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan, med undantag av hudvård, krämer och makeup. Pga hygieniska skäl, med stöd av lagen 2005:59,4:1.2.3. får ej förpackningen öppnas på krämer, rengöring och makeup då varan försämras.

Bytesrätt

Om du ångrar ditt köp så kontakta oss på mail@biozen.se inom 30 dagar från mottagande av produkt.
 

Återbetalning

I det fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet återbetalar vi konsumenten inom senast 30 dagar från den dagen då vi mottagit meddelande om reklamation.

Sekretess

Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar till oss i enlighet med Personuppgiftslagen. Vi krypterar dina personliga uppgifter och använder endast information som du lämnat för att genomföra leveransen till till dig och för framtida erbjudanden, om du givit oss ditt medgivande till detta.
Vi delar inte ut kunders uppgifter till tredje part.
Alla kortuppgifter hanteras av paypal och Klarna.De uppfyller kraven för PCI-DSS. All hantering är krypterat enligt PCI kraven.
Läs mer om Aurigas säkra betallösningar hos.
Du som kund kan när som helst begära utdrag av dina registerade personuppgifter, rättelse eller att dina uppgifter raderas.

Kunden har rätt att begära
- utdrag av registrerade uppgifter
- att registrerade uppgifter ändras
- att registrerade uppgifter raderas

Force Majeur

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på marknaden, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantör, fördyrande omständigheter samt därmed jämförbara händelser utanför vår kontroll vilken ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingående avtal samt utfästelser från vår sida, som ej kan hålla nämnda avtal, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Tvist

Vid eventuell tvist följer Biozen Allmänna reklamatoinsnämndens rekommendationer.

Tveka inte att kontakta oss för frågor.
Tack för att du handlar hos oss på BioZen

Kundsupport

Telefon 
Måndag - Fredag kl 9.00-17.00

Kundsupport BioZen/LouGrace  070 517 21 57

Fakturafrågor(Klarna -Telefon 08-12012010

Vi svarar på e-post inom 24 t .senast

BioZen/logistik Lougrace


Organisations nummer BioZen 997 465 563 no-mva