AQUA MINERAL™

 

Bakom varumärket Aqua Mineral™Aqua Mineral är ett premium märke av skönhetsvårdsprodukter baserade på Döda havssalter och vatten samt naturliga rena ingredienser av högsta kvalitet och innovativa kosmetiska patent för att hjälpa till och förbättra de fördelaktiga effekter som Döda Havs mineraler har på huden. Varje produkt formuleras med handvalda ingredienser som fungerar synergistiska för att bekämpa olika hudproblem och är särskilt effektiva för anti-aging.

Detta revolutionerande varumärke kombinerar gamla skönhetsmetoder med moderna vetenskapliga möjligheter att fullständigt behandla hela kroppen och kontrollera hudens mognadsprocess.

 

Professionell integritet gör det möjligt för Aqua Mineral att använda ingredienserna av högsta kvalitet och hålla naturresurser så nära originalformen som möjligt. Historiskt används för medicinska och helande ändamål kan naturliga växter och mineraler i Döda havet naturligtvis behandla ett brett spektrum av åkommor och hudförhållanden. Alla växtens essenser i Aqua mineral ™ -produkterna extraheras genom en omfattande process som håller ingredienserna rena och bevarar växtens integritet.

 

Några av de naturliga ingredienserna som används i produkterna:

 

 

Borage Oil - en naturlig olja som återställer fukt och jämnhet till torr och skadad hud.

Germ Seed Oil - blir av med hudirritation samt hudens torrhet och sprickbildning. känd för dess antioxidantegenskaper.

Chamomile Extract - fungerar antiinflammatorisk genom att vara lugnande, ge lättnad mot, sår, infektioner och akne.

 

Rose Hip Oil - Har lugnande och läknade egenskaper.

Shea Butter - bildar till en barriär som hjälper till att behålla och återställa fukt.

E-vitamin - skyddar mot  mot miljön.

 

C-vitamin - har enastående terapeutiska egenskaper.

Grape Seed Oil - hjälper till att dra åt och tona huden.

 

Grönt te Essence - en effektiv antioxidant som främjar god hud hälsa.

Aloe Vera - återställer hudvävnader och kan hjälpa till att läka brännskador, sår, ge fukt och mycket mera.

Jojoba Oil - hjälper till att minska rynkor och öka tillväxten av nya hudceller, fuktar torr hud och underlättar fet hud

 

Arganolja - Effektiv för att minska utvecklingen av hudens åldrande och rik på vitamin E för att näring och fuktighet .

Avokadoolja - har regenererande och lugnande egenskaper.

Primrose Oil - används för att lindra stressad hud.

Calendula Oil - användbar för att minska inflammation, sårläkning och som antiseptisk.

 

Döda havet - Dead Sea Ligger på imponerande 417 under havsnivån och är därmed jordens lägsta punkt.  

Här finns värdefulla egenskaper för vår hälsa/hud. Döda havet innehåller massvis med mineraler. 12 av dessa mineraler finns inte i något annat vatten än här. 

Ända tillbaka till den egyptiska drottningen Kleopatra så har Döda havet varit en källa för välmående och ungdom. Den svarta lera och mineralerna har en enastående verkning på hud/hår.

 

En unik skönhetskombination. Aqua Mineral är ett Döda Havs skönhetsmärke som bygger på en unik kombination av naturliga ingredienser med Döda havets mineraler. Produkterna är SLS / SLES, parabener och petroleumfria såväl som ej testade på djur. Produkterna innehåller 100 % ursprungliga Döda Havs mineraler i unika kombinationer med olika naturliga ingredienser

 

Det ska ge en underbar känsla och välbehag! Varje produkt är utformad inte bara för bra resultat,utan också för att din hud ska må bra.Vi vill göra den tid du spenderar på att få din perfekta hud ska

ge en underbar känsla och välbehag!