UPPTÄCK KRAFTEN AV LA FAON

 

 

NATUREN ÄR FULL AV FANTASTISK SKÖNHET

LA FAON,s exceptionella anti-aging sortiment för alla hudtyper är en global anti-aging vård speciellt designad. Inspirerad av naturen - realiserad av vetenskap

med innovativa naturliga aktiva ingredienser, och med sin världsledande i teknolog Ecodew -teknik, designad för och att du ska kunna se och känna resultat.


LA FAON använder naturliga ingredienser i varje produkt och en högeffektiv och hållbar bioteknik som kräver väsentligt mindre växtmaterial än traditionell odling. Dessutom används inga bekämpningsmedel i de naturliga ingredienserna. Inga parabener används i produkterna.
LA FAON är passionerade för rättvis handel och är starkt emot djurförsök och ingredienserna i LA FAON-produkter är verkligen ett fenomen och ett sätt som La Faon arbetar med naturen för att ge dig några av branschens mest vetenskapligt avancerade hudvårdslösningar! Det är viktigt för LA FAON att de aktiva ingredienserna de använder i sina produkter har en effekt som dokumenteras genom forskning. Detta är för att säkerställa att de levererar det bästa i modern hudvård.
 

La Faon ger märkbara och synliga resultat på huden, när du använder produkterna normaliserar du hudens naturliga funktioner och ger en ungdomlig glöd till huden. Filosofin är också att behålla och förhindra framtida skador på din hud.
 


Enkelhet är ett ledord inom La Faon,s filosofi. Kvalitet går före kvantitet. Linjen består av stilrena förpackningar som ska symbolisera den hälsosamma, rena livsstilen.

La faon hudvård är baserat på:

Malus Domestica Fruit Cell Culture fungerar som en generator för attaktivera celler för att öka bildningen och minska nedbrytningen av kollagen

och stärka fiberstrukturen i de djupare hudskikten.

Hyaluronsyra som stimulerar fuktbildning i celler.Innehåller tre typer av  molekylvikt

som  kompletterar varandra och ger välhydrerad hud både inifrån och utifrån

Tri-peptide-fungerar som ett strykjärn för att minska rynkor orsakade av åldrande. för en hud som ser ut och känns mjukare.

  

Centella Asiatica Extract fungerar som en barriär för att förhindra obehag i huden och ger huden mängder av fukt, antioxidanter och vitaminer. 

Denna ört är helande och läkande.

La Faon bygger på prisbelönt forskning, den skyddande av effekten med antioxidanter och vitaminer. och kraften från aktiva unika ingredienser - med ett gemensamt mål i sikte: att återaktivera och bevara skönheten hos varje enskild person.

Huden återfår sin unika ungdomliga vitalitet och lyster. Huden ser slätare och fastare ut med en jämnare hudton och känns silkeslen vid beröring. Efter regelbunden användning kommer effekten ge långvariga resultat.