UPPTÄCK KRAFTEN AV LA FAON

 

 
Naturen är full av fantastisk skönhet  
LA FAON insisterar på att använda naturliga ingredienser i varje produkt, för att stödja gemenskapens rättvisa handel och mot djurförsök. La Faon,s mål om personlig skönhet är att skydda vår planet.
Ett exempel är växtstamcellteknologi  som är en högeffektiv och hållbar bioteknik som kräver väsentligt mindre växtmaterial än traditionell odling. Dessutom använder den mindre energi, och inga bekämpningsmedel. . 
Ingredienserna i LA FAON produkter är verkligen ett fenomen – och ett sätt som La Faon arbetar med naturen för att ge dig några av branschens mest vetenskapligt avancerade hudvårdslösningars!

 

Enkelhet är ett ledord inom La Faon,s filosofi. Kvalitet går före kvantitet. Linjen består av produkter i stilrena förpackningar som ska symbolisera den hälsosamma, rena livsstilen.

La faon hudvård är baserat på:

Fruktstamceller fungerar som en generator för attaktivera celler för att öka bildningen och minska nedbrytningen av kollagen.

Hyaluronsyra som stimulerar fuktbildning i celler.Innehåller tre typer av  molekylvikt

som  kompletterar varandra och ger välhydrerad hud både inifrån och utifrån

Tri-peptide-fungerar som ett strykjärn för att minska rynkor orsakade av åldrande. för en hud som ser ut och känns mjukare.

  

Centella Asiatica Extract fungerar som en barriär för att förhindra obehag i huden och ger huden mängder av fukt, antioxidanter och vitaminer. 

Denna ört är helande och läkande.

 

 

För mer information bläddra online i La Faon,s katalog här >>

La Faon bygger på prisbelönt forskning, den skyddande av effekten av frukt stamceller och kraften från aktiva unika ingredienser - med ett gemensamt mål i sikte: att återaktivera och bevara skönheten hos varje enskild person.

 

 

Huden återfår sin unika ungdomliga vitalitet och lyster. Huden ser slätare och fastare ut med en jämnare hudton och känns silkeslen vid beröring. Efter regelbunden användning kommer effekten ge synliga resultat.