BIOZEN ÄR EN auktoriserad återförsäljare av La Faon hudvård som ger resultat!  högsta kvalitet till riktigt rimliga priser

 

                                               LA FAON                                  

                                                                         

La Faon är ett känt prisbelönt hudvårdsmärke från Taiwan med schweiziska patent och avancerad biologi.

ETT VETENSKAPLIGT FÖRHÅLLNINGSSÄTT TILL SKÖNHET

Den exklusiva patenterade ecodew teknologi hittar man bara i La Faons produkter, dessa ålders-bekämpande ingredienser som levererar näringsämnen som är väsentliga för vitalitet och den allmänna hudhälsan.

Exklusivt patenterad i Schweiz-EcodewTM Technology

LA FAÔN tillverkar exklusivt formelen ECODEW, med hög effektiva fuktighetskrämer, som ger anti-aging, reparation och förnyelse.

Behandlande växtbaserade stamceller från äppelstamceller från "Uttwiler Spätlauber",.Extraktet förbättrar och lyfter huden ..
 

 

La Faon,s produkter hjälper till att förlänga ditt ungdomliga utseende och produkterna fungerar även utmärkt på den mest känsliga huden. Alla ställs vi inför problemet med för tidigt åldrande idag då vi lever i en värld med miljöföroreningar och mycket stress. La Faon är ett skönhetsföretag med ett enastående engagemang för kvalitet, lyx och stort fokus på vetenskapen om hudvård

LA FAON produkterna är utvecklade för att hjälpa hudens egna processer med att stimulera cell förnyelsen, tillföra fukt ner på djupet samt att återuppbygga och stärka huden. Resultatet blir en frisk och sund hud som ser vackrare och yngre ut med en fantastisk glöd. Reducerar rynkor och fina linjer, ojämnheter, pigmentering och torrhet.

LA Faon hudvårdsprodukter är idag ett högt respekterat varumärke världen över.De som en gång börjat byter väldigt sällan märke-

Skälet är enkelt - LA FAON erbjuder hudvård av av högsta kvalitet till ett överkomligt pris..

I dag vänder sig kvinnor mellan 25 och 50+ över hela världen till LA FAON

 

 

Har du tid? Läs här !

STEG 1

Hydra-Refreshing Cleansing Oil 

En mild, lyxig rengöring som effektivt tar bort make-up och orenheter. Passar alla hud typer och ger en perfekt rengjord hud.

Väldigt lätt, ingen mineralolja, inga konserveringsmedel, ingen alkohol.

Denna avancerade, icke oljeaktig och lätta formel smälter bort smink, tar bort vattenfast mascara/läppstift enklare än någonsin. Med naturliga plant extrakt så passar den även till känslig hud.

Används på kvällen.

STEG 2

Dramatic Face Cleanser 

En ny generation av rengöringskräm med 25 % högt koncentrat av Aminosyra extrakt, Tripeptide 3 och patenterad ECODEW äpple stamcells teknologi. Anti-age effekt samtidigt som den rengör.

Den här mycket effektiva ansiktsrengöringen tvättar smidigt bort smink samtidigt som den tillför fuktighet. Hydratiserande ingredienser som fyller på huden för att bevara hudens vackra glöd och lyster.

STEG 3

Potent Radiant Emulsion Toner 

Intensiv och släcker törsten på din hud.

Används direkt efter rengöring. Den kommer omedelbart att hydrera och balansera din hud och ge en förfriskande känsla. Just Serum – Toner är den nyaste formeln av ansiktsvatten och är inte som ansiktsvatten var tidigare. Den bidrar med massa fuktighet.

Varför är detta så viktigt?

En unik anti-age serumliknande toner rik på hudutfyllande ingredienser för normal till torr hud som återställer viktiga näringsämnen som huden behöver. Emulsionen fungerar som en katalysator för att påskynda absorptionen för ingredienserna. Perfekt för alla hud typer och används efter rengöring av huden.

STEG 4

Instant lifting Stem Cell Serum

Detta extravaganta, lyxiga, silkeslena serum blandat med äpple stamceller, Tripeptide 3, Ceramider 1, 3 och 6 och antioxidanter för att förbättra fastare hud, reducera och sudda ut fina linjer och rynkor, öka hydrering så att huden i alla åldrar kan se strålande ut och få mer liv.

Instant lifting Serum kombinerar den hud re generande kraften till Hyaluronic Acid med anti-age egenskaperna till Äpple Stamceller för att introducera en av de mest effektiva anti-rynk formler på planeten.

Serumet är speciellt producerat för att passa all hud typer.

STEG 5

Vitalizing Anti-Age Shaping Cream 

Vitalizing Anti-Age Cream är formulerad med ECODEW-teknologi som är en exklusiv patenterad formel med en organisk anti-age essens och Äpple stamceller för att försena åldrings processen.  Fördelar :

Omedelbart med fuktighet.  * Främjar en fastare och yngre hud.  * Ger glöd till huden.  * Gör huden mjuk och silkeslen. * Passar alla hud typer.

Denna koncentrerade anti-age fuktkräm in funderas med hudåterställande ingredienser för att avsevärt förbättra hudens struktur, jämnhet och hydrering. Den kan synligt mjukgöra och minimera tecken på åldrande på ansikte, nacke och runt ögonen.

Värt att veta :

 

La Faon,s produkter är Återfuktande - Mjukgörande -Täpper ej igen porer -Hjälper mot problemhy -Går ner på djupet- Har bevisad effekt -Absorberas snabbt- Är dermatologiskt testade- Jämnar ut hudton Har bra konsistens -Näringsgivande- Ger lyster- Doftar gott -Är fria från parabener/mineraloljor- Ökar cellförnyelsen - Reducerar pigmentfläckar - Reducerar fina linjer/rynk

Hur snabbt kommer du att märka en förändring eller ett resultat? 

De flesta märker och ser resultat redan efter första gången man använder produkter från La Faon. Huden kommer att kännas mjuk, fuktig,få en fantastisk glöd och utstråla välmående. Om huden har mer specifika problem eller långsiktiga behov i form av behandling mot ålderstecken, akne som orsakats av hormonella förändringar eller solskador så ser man i regel inte resultat med detsamma. Hudens hälsa och resultat kommer gradvis att bli bättre i takt med att du följer dina hudvårds rutiner. Men fukt och frisk glöd kommer du att märka på kort tid.

Du kan givetvis välja att använda enstaka produkter ur serien La Faon, men för att få den totala upplevelsen rekommenderar vi hela serien i din hudvårds rutin.

De 2 rengörings produkterna Hydra-Refreshing Cleansing Oil och Dramatic Face Cleanser passar även utmärkt för alla som har olika problem med huden i alla åldrar som t ex akne – förebygger och reparerar.  

Swiss patent teknologie