BIOZEN ÄR EN auktoriserad återförsäljare av La Faon 

 

                        UPPTÄCK KRAFTEN AV LA FAON

 

                                     FÖR EN SYNLIGT UNGDOMLIGARE OCH HÄLSOSAMMARE HY I ALLA ÅLDRAR

 

 

Nyckeln till en fastare,fräsch  hud, med färre fina linjer och,rynkor är hudvård som vårdar, återuppbygger, lugnar och,

skyddar huden nu och i framtiden. 
I La faon hittar du produkter for alla åldrar!

                                            

 

Produkter i La faon:.
En början till en hud som du inte kommer att känna igen
Om du vill börja dagen med en ny, glödande hud, bör du verkligen börja natten innan.

När det handlar om läggdags, börja med att ta bort all smink noggrant. Alla vet att man ska göra det, men inte alla är så noga varje gång. Lämna inte sminkrester på huden.

Om du väljer att inte ta bort sminken alls kommer dina porer att bli täpptoch du kan få akne. Sova med mascara kan leda till tillfällig inflammation och svullnad.

 

Hydra-Refreshing Cleansing Oil 

En mild, lyxig rengöring som effektivt tar bort make-up och orenheter. Passar alla hud typer och ger en perfekt rengjord hud.

Väldigt lätt, ingen mineralolja, inga konserveringsmedel, ingen alkohol.

Denna avancerade, icke oljeaktig och lätta formel smälter bort smink, tar bort vattenfast mascara/läppstift enklare än någonsin. Med naturliga plant extrakt så passar den även till känslig hud.

Används på kvällen.

 

Dramatic Face Cleanser 

En ny generation av rengöringskräm med 25 % högt koncentrat av Aminosyra extrakt, Tripeptide 3 och patenterad ECODEW äpple stamcells teknologi. Anti-age effekt samtidigt som den rengör.

Den här mycket effektiva ansiktsrengöringen tvättar smidigt samtidigt som den tillför fuktighet. Hydratiserande ingredienser som fyller på huden för att bevara hudens vackra glöd och lyster.

 

Potent Radiant Emulsion Toner 

Intensiv och släcker törsten på din hud.

Används direkt efter rengöring. Den kommer omedelbart att hydrera och balansera din hud och ge en förfriskande känsla. Just Serum – Toner är den nyaste formeln av ansiktsvatten och är inte som ansiktsvatten var tidigare. Den bidrar med massa fuktighet.

Varför är detta så viktigt?

En unik anti-age serumliknande toner rik på hudutfyllande ingredienser för normal till torr hud som återställer viktiga näringsämnen som huden behöver. Emulsionen fungerar som en katalysator för att påskynda absorptionen för ingredienserna. Perfekt för alla hud typer och används efter rengöring av huden.

 

Instant lifting Stem Cell Serum

Detta extravaganta, lyxiga, silkeslena serum blandat med äpple stamceller, Tripeptide 3, Ceramider 1, 3 och 6 och antioxidanter för att förbättra fastare hud, reducera och sudda ut fina linjer och rynkor, öka hydrering så att huden i alla åldrar kan se strålande ut och få mer liv.

Instant lifting Serum kombinerar den hud re generande kraften till Hyaluronic Acid med anti-age egenskaperna till Äpple Stamceller för att introducera en av de mest effektiva anti-rynk formler på planeten.

Serumet är speciellt producerat för att passa all hud typer.

 

Vitalizing Anti-Age Shaping Cream 

Vitalizing Anti-Age Cream är formulerad med ECODEW-teknologi som är en exklusiv patenterad formel med en organisk anti-age essens och Äpple stamceller för att försena åldrings processen.  Fördelar :

Omedelbart med fuktighet.  * Främjar en fastare och yngre hud.  * Ger glöd till huden.  * Gör huden mjuk och silkeslen. * Passar alla hud typer.

Denna koncentrerade anti-age fuktkräm in funderas med hudåterställande ingredienser för att avsevärt förbättra hudens struktur, jämnhet och hydrering. Den kan synligt mjukgöra och minimera tecken på åldrande på ansikte, nacke och runt ögonen.

Värt att veta :

 

La Faon,s produkter är Återfuktande - Mjukgörande -Täpper ej igen porer -Hjälper mot problemhy -Går ner på djupet- Har bevisad effekt -Absorberas snabbt- Är dermatologiskt testade- Jämnar ut hudton Har bra konsistens -Näringsgivande- Ger lyster- Doftar gott -Är fria från parabener/mineraloljor- Ökar cellförnyelsen - Reducerar pigmentfläckar - Reducerar fina linjer/rynk

Hur snabbt kommer du att märka en förändring eller ett resultat? 

De flesta märker och ser resultat redan efter första gången man använder produkter från La Faon. Huden kommer att kännas mjuk, fuktig,få en fantastisk glöd och utstråla välmående. Om huden har mer specifika problem eller långsiktiga behov i form av behandling mot ålderstecken, akne som orsakats av hormonella förändringar eller solskador så ser man i regel inte resultat med detsamma. Hudens hälsa och resultat kommer gradvis att bli bättre i takt med att du följer dina hudvårds rutiner. Men fukt och frisk glöd kommer du att märka på kort tid.

Du kan givetvis välja att använda enstaka produkter ur serien La Faon, men för att få den totala upplevelsen rekommenderar vi hela serien i din hudvårds rutin.

De 2 rengörings produkterna Hydra-Refreshing Cleansing Oil och Dramatic Face Cleanser passar även utmärkt för alla som har olika problem med huden i alla åldrar som t ex akne – förebygger och reparerar.  

Swiss patent teknologie