Nyheter

VI PRESENTERAR

EN NY KÄNSLA FRÅN THE DEAD SEA

INSPIRERANDE DOFT/ SILKESLEN HUD / ÅTERFUKTAR

Nyhet ! We love it 

 

A FAON Triple Protection Serum Lotion 

innehåller 93% naturliga ingredienser och det är mycket skonsamt även för sensitiv hud.Håller huden hydratiserad och skyddad mot irriterande ämnen som orsakar torr hud.

Denna rika, lyxiga serum Lotion ger intensiv behandling och återfuktning till torr och mycket torr hud, samtidigt som den bekämpar tecken på åldrande, särskilt i ansiktet, på halsen och dekolletaget. Dess unika symfoni av ingredienser  bla Arnica Montana,E-vitamin.En lotion som  slätar ut fina linjer och rynkor och stramar samtidigt upp huden och skyddar mot fuktförlust.

Hjälper även huden tillbaka till det normala vid  Eksem/allergier
 • Rik, fyllig 24h-creme
 • För normal till mycket torr hud och Yttorrhet alla typer hud
 • Yttorrhet är mycket vanligt och kan uppstå oavsett hudtyp
 • Reparerar hudens skyddande barriär.
 • Återställer hudens fuktbalans och behandlar ålderstecken.
 • Perfekt på känslig och ostabil hud  och torr hudtyp
 • Triple action serum Lotion  Absorberes raskt som et serum og gir fuktighet som en Krem.
 • Mjukare och friskare hud ses inom några få tillämpningar.
 • Pre-makeup-skydd som är utmärkt att använda före sminkning för fullständigt skydd. 
 • Ökar hudens immunförmåga att återställa din hud till hälsosam status. 

 

 

Ett helt revolutionerande hudvårdskoncept! MINI SMART är ansiktsrengöringsborsten som rengör effektivt din hud med hjälp av hygieniska silikonknoppar och pulserande rörelser - för en en mjuk, len och ren hud Rengöring har aldrig känts så här behaglig!

 

Mini Smart

Dess teknologi erbjuder en djup men skonsam rengöring som effektivt tar bort döda hudceller och framhäver en jämnare, finare hudton med massor av lyster! Vid regelbunden användning hjälper den även din hud att reducera och förebygga ålderstecken, för att ge din hud ett mer ungdomligt utseende. Den tar enkelt bort orenheter, smuts, överflöd av olja och makeup-rester, mer noggrant än när du endast rengör med händerna. Den hjälper även till att öka blodcirkulationen i din hud vilket omedelbart gör din hud naturligt strålande.

Din hud känns mjuk, len och fräsch med härlig lyster. Med pulserande rörelser och mjuka silikonknoppar ger den dig möjligheten att förbättra din dagliga rengöring med din rengöringskräm och låter din hud andas.

Mångsidig!

Då Mini Smart har tre zoner kan du enkelt välja vilken del som passar dig bäst. Med de tunna silikonknopparna på ena sidan kan du varsamt rengöra din känsliga eller torra hud utan att störa fuktbalansen. De tjockare silikonknopparna på toppen gör det enkelt att komma åt svårare, hårdare områden som tillexempel runt näsan. Sist är motsatta sidan, som endast har tjockare knoppar som kanaliserar pulsationer mer direkt för att rengöra och fräscha upp oljigare hud.

 • 100% Vattentät.
 • Mjukt silikon.
 • Upp till 300 användningar per full laddning.
 • USB-laddare medföljer.
 • 2 års garanti.

Användning

Steg 1: Ta bort eventuellt smink först, fukta sedan din hud och applicera din vanliga rengöring. Fukta sedan Mini Smart

Steg 2: Du sätter på Mini Smart genom att trycka på knappen i mitten, börja med att med varsamma svep dra produkten i uppåtrörelser på kinderna, från hakan.

Steg 3: Börja sedan från mitten av pannan och svep den varsamt utåt på båda sidorna.

Steg 4: Svep sedan rengöringsborsten upp och ned på näsan, och utåt från näsvingarna.

Steg 5: Tryck sedan på knappen igen för att aktivera  Mini smarts low-frequency cleansing mode, och svep under ögonen.

Upprepa steg 2: Svep sedan rengöringsborsten igen över kinderna från hakan. Tryck sedan på knappen igen för att stänga av produkten, och skölj ansiktet. Denna rutin ska ta 1-2 minuter.

 

 

 

Hej! Vi delar vår entusiasm med dig!:))

Med en ny generation av hudvård

LA FAON - Taiwan-baserad lyx hudvård som betraktas i östra Asien som en av högsta kvalitet företag av sin sort. Inkluderar patenterad Äpple stamcell från Schweiz och Hyaluraonic Acid och Centella Asiatica i företagets nya patenterade Ecodew Technology.

Det är med stor glädje och stolthet som vi ni lanserar La Faon i Sverige. Serien är forskad fram av experter för att få fram det mest innovativa och den bästa kvalitén med patenterad teknologi från Schweiz. Och vårt mål är att alla ska kunna köpa och använda den här serien.

LA FAON produkterna är utvecklade för att hjälpa hudens egna processer med att stimulera cell förnyelsen, tillföra fukt ner på djupet samt att återuppbygga och stärka huden. Resultatet blir en frisk och sund hud som ser vackrare, yngre och med en fantastisk glöd. Reducerar rynkor och fina linjer, ojämnheter, pigmentering och torrhet.  

              Upptäck denna upplevelse som ger ett synligt resultat och en strålande hud.

  Vår hud blir extra utsatt under vintermånaderna”Nu kan du hålla din hud vacker under hela vintern”.

Vill du starta dagen med en frisk, glödande hud så bör du faktiskt starta kvällen innan.

När det närmar sig läggdags så bör du börja med att tvätta av all smink och miljöföroreningar noga. De flesta av oss vet att man ska göra det, men alla gör det ändå inte. Lägg dig aldrig med en oren hud!

Om du väljer att lägga dig utan att bli ren så kommer dina porer att täppa till och du kan få finnar eller andra utslag. Att lägga sig med mascara kan orsaka inflammation och svullnad.

Så här kommer ett 5-stegs program, som ger dig en hud som du inte kommer att känna igen.

STEG 1

 Hydra-Refreshing Cleansing   Oil 

En mild, lyxig rengöring som effektivt tar bort make-up och orenheter. Passar alla hud typer och ger en perfekt rengjord hud.

Väldigt lätt, ingen mineralolja, inga konserveringsmedel, ingen alkohol.

Denna avancerade, icke oljeaktig och lätta formel smälter bort smink, tar bort vattenfast mascara/läppstift enklare än någonsin. Med naturliga plant extrakt så passar den även till känslig hud.

Används på kvällen.

STEG 2

  Dramatic Face Cleanser 

En ny generation av rengöringskräm med 25 % högt koncentrat av Aminosyra extrakt, Tripeptide 3 och patenterad ECODEW äpple stamcells teknologi. Anti-age effekt samtidigt som den rengör.

Den här mycket effektiva ansiktsrengöringen tvättar smidigt bort smink samtidigt som den tillför fuktighet. Hydratiserande ingredienser som fyller på huden för att bevara hudens vackra glöd och lyster.

STEG 3

Potent Radiant Emulsion Toner 

Intensiv och släcker törsten på din hud.

Används direkt efter rengöring. Den kommer omedelbart att hydrera och balansera din hud och ge en förfriskande känsla. Just Serum – Toner är den nyaste formeln av ansiktsvatten och är inte som ansiktsvatten var tidigare. Den bidrar med massa fuktighet.

Varför är detta så viktigt?

En unik anti-age serumliknande toner rik på hudutfyllande ingredienser för normal till torr hud som återställer viktiga näringsämnen som huden behöver. Emulsionen fungerar som en katalysator för att påskynda absorptionen för ingredienserna. Perfekt för alla hud typer och används efter rengöring av huden.

STEG 4

 Instant lifting Stem Cell Serum

Detta extravaganta, lyxiga, silkeslena serum blandat med äpple stamceller, Tripeptide 3, Ceramider 1, 3 och 6 och antioxidanter för att förbättra fastare hud, reducera och sudda ut fina linjer och rynkor, öka hydrering så att huden i alla åldrar kan se strålande ut och få mer liv.

Instant lifting Serum kombinerar den hud re generande kraften till Hyaluronic Acid med anti-age egenskaperna till Äpple Stamceller för att introducera en av de mest effektiva anti-rynk formler på planeten.

Serumet är speciellt producerat för att passa all hud typer.

STEG 5

 Vitalizing Anti-Age Shaping     Cream 

Vitalizing Anti-Age Cream är formulerad med ECODEW-teknologi som är en exklusiv patenterad formel med en organisk anti-age essens och Äpple stamceller för att försena åldrings processen.  Fördelar :

Omedelbart med fuktighet.  * Främjar en fastare och yngre hud.  * Ger glöd till huden.  * Gör huden mjuk och silkeslen. * Passar alla hud typer.

Denna koncentrerade anti-age fuktkräm in funderas med hudåterställande ingredienser för att avsevärt förbättra hudens struktur, jämnhet och hydrering. Den kan synligt mjukgöra och minimera tecken på åldrande på ansikte, nacke och runt ögonen.

Värt att veta om LA FAON

Hur snabbt kommer du att märka en förändring eller ett resultat? 

Några kommer att se resultat redan efter första gången man använder produkter från La Faon. Huden kommer att kännas mjuk, fuktig, får en fantastisk glöd och utstråla välmående. Om huden har mer specifika problem eller långsiktiga behov i form av behandling mot ålderstecken, akne som orsakats av hormonella förändringar eller solskador så ser man i regel inte resultat med detsamma. Hudens hälsa och resultat kommer gradvis att bli bättre i takt med att du följer dina hudvårds rutiner. Men fukt och frisk glöd kommer du att märka på kort tid.

Du kan givetvis välja att använda enstaka produkter ur serien La Faon, men för att få den totala upplevelsen rekommenderar vi hela serien i din hudvårds rutin.

De 2 rengörings produkterna Hydra-Refreshing Cleansing Oil och Dramatic Face Cleanser passar även utmärkt för alla som har olika problem med huden i alla åldrar som t ex akne – förebygger och reparerar.  

20 % i hela butiken - läs mer om alla våra produkter med att trycka på länk  http://biozen.se/ eller meny knappen Online shop överst på menyraden.Eller du kan handla direkt via denna email läs vidare

 

 

 

 

 

Sheetmasker, eller arkmasker, är ett relativt nytt fenomen i Sverige men har används i många år i Asien

En sheetmask är en ansiktsmask i form av en duk av bomull, biocellulosa eller hydragelé (slemmigt men SÅ skönt!) som har marinerats i serum eller essens. Själva dukformatet gör att alla gottiga ingredienser inte kan fly, utan tränger in i huden där de kan nå sin fulla, beautyfierande potential.

En extra anledning till att älska sheetmasker är att de ofta säljs styckvis, så man kan mixa och matcha efter önskemål och behov.

Nu  ska vi i BioZen lansera sheetmaskerna som VERKLIGEN funkar när du vill ha glow, ett temporärt litet lyft, spänstig hud och fukt deluxe.!

 

 

Så saktar du ner utvecklingen av ålderstecken – våra fyra bästa tips!

 1. Använd solskydd i form av en dagcreme med SPF för ansiktet. Solens UV-strålar påverkar huden, även här uppe i Norden hela året
 2. Sov gott. Priorietera sömnen – det är då kroppens återhämtar sig och du får ny energi.
 3. Motionera mera. Träningen påverkar både kropp och sinne på ett positivt sätt. Endorfinerna ger dig dessutom ett extra lyckorus!
 4. Sakta ner. Stress påverkar kroppen och din hud. Hitta sätt i vardagen att dra ner på stressnivåerna. Mindfulness, yoga eller att bara unna dig små lugna pauser kan göra susen.

 

 

Bilderesultat for hair and skin images

Ingredienser att undvika i hud- och hårvårdsprodukter

 6 juni, 2017

Det är inte lätt att veta vad man bör och inte bör använda när det gäller hud- och hårvårdsprodukter. Vad är naturligt och vad är onaturligt? Vad är giftigt och vad anses hormonstörande?
Vi listar några av de ingredienser man brukar råda människor att undvika.

Parabener
Parabener återfinns i flertalet kosmetik- och hygienprodukter, men även i en del livsmedel. Man tillsätter parabener för att konservera. Det finns ett tjugotal olika parabener, vanligast är methylparaben, ethylparaben och butylparaben. Parabener bör undvikas då de kan vara allergiframkallande och hormonstörande.

Sulfater
Sulfater är vanligt i schampon och tvålar. Det tillsätts för dess löddrande egenskaper. Sulfaterna är uttorkande både för hår och hårbotten och orsakar ofta kraftiga hud- och ögonreaktioner. Sulfaterna tränger sig in under fjällskikten på hårstrået, vilket omöjliggör hårstråna från att sluta sig och torkar därmed ut håret inifrån. Håravfall och hormonella störningar kan kopplas till användande av sulfater, på grund av att sulfaterna absorberas i kroppen genom huden. De nämns ofta i innehållsförteckningar som Sodium Laureth Sulfate och Sodium Lauryl Sulfate.

 

Mineralolja
Mineralolja är vanligt i diverse kosmetik-, hudvårds- och hårvårdsprodukter. Den utvinns ur bergolja och är mycket billigare än vegetabiliska oljor att framställa. Den innehåller inga fettsyror, vitaminer och absorberas inte naturligt av huden utan lägger sig som en hinna på hudens yta vilket medför att den rubbar hudens naturliga återfuktning, täpper till porer och vid långtidsanvändning lämnar den huden torr och livlös. Mineraloljor nämns i innehållsförteckningar på flera olika sätt, bland annat som mineral oil, paraffinum liquidum, vaselin, paraffin, oleum petrolen, oleum vaselini och paraffinum.

Silikoner
Silikoner är vanligast förekommande i balsam men tillsätts även i en del schampon. De tillsätts för att:

 • håret ska kännas lent, men till förödande konsekvenser. Många silikoner är inte vattenlösliga vilket gör att de är oerhört svåra att tvätta bort och även svåra för
 • naturen att bryta ned. Silikonerna lägger sig som en tunn hinna runt hårstrået och täpper till, hårstrået får då ingen näring och man kväver det långsamt. Resultatet blir ett hår utan lyster som gärna lägger sig platt och livlöst. Tre vanligt förekommande silikoner betecknas i innehållsförteckningen som Cyclomethicone,
 • Dimethicone och Cyclopentasiloxane.


PEG (polyetylenglykol)
PEG finns i flertalet kosmetik- och hygienprodukter så som hårfärg, schampon, balsam, hudkrämer och smink. Det tillsätts som lösningsmedel, bindemedel, emulgeringsmedel och konsistensgivare. Det som gör att innehållandet av PEG i kosmetik- och hygienprodukter ifrågasätts är bland annat att vid framställningen kan cancerframkallande 1,4 Dioxan bildas. PEG oxiderar även lätt varvid formaldehyd kan bildas. Formaldehyd är giftigt vid hudkontakt, inandning och förtäring samt kan vara allergi- och cancerframkallande. Därutöver är det inte heller helt klart hur dessa ämnen påverkar miljön.