Om oss

"Vi vill sprida vår kunskap och kärlek till hudvård vidare till dig"

Vårt unika koncept återfinns i detaljerna – noga utvalt sortiment av avancerad hudvård -Produkter från dom bästa varumärken till väldigt bra priser och hetaste nyheterna inom hudvård,och hårvård  

                                                                                   

Vi erbjuder det senaste och bästa inom hudvård .Vår ambition är alltid att ge dig dom bästa produkterna för din hud till bästa pris.

Vi arbetar utifrån att varje kund är unikt. Vår utgångspunkt är kunskapen om hud,och hudvårdsprodukter.Kvalitet och miljö är en självklarhet hos oss.Vi vill att du som kund alltid ska känna tryggheten som vår långa erfarenhet ger dig 

Hela vårt sortiment håller vad vi lovar och är speciellt framtagen till dig som tycker hudvård är viktigt och som vill se resultat! Vårt sortiment och alla märken är handpickade baserat på över tjugo års erfarenhet, bara det bästa är bra nog.Hudvårdprodukter  med det bästa från K-Beauty (Korean Skincare) och avanserad hudvård från LA FAON  som tar itu med alla synliga tecken på problem och åldrande hud til Kroppsvård från Döda havet känt världen över i dag för deras effekter Alla produkter produkter passar såväl män som kvinnor i alla åldrar, som vill hålla sitt utseende fräscht längre.

 .

Miljö/Kvalitetskontroll

Våra produkter innehåller inte; Parabener, Mineralolja, Palmolja, SLS/SLES.

Varken produkterna eller ingredienserna är testade på djur och innehåller inte animaliska biprodukter. Stöd vårt arbete för att hjälpa djur över hela världen som desperat behöver hjälp. Varje bidrag gör att vi kan bekämpa djurplågeri och utnyttjande av djur. Därför stöttar vi World Animal Protection.

Ett mycket strikt system för kvalitetskontroll som uppfyller de stränga krav för ISO 9001: 2000 och CTFA-certifierade ingredienser, och med ett mycket stränga kontroller med FDA standard.

Patenter

Många unika patent