Mini Smart T-Sonic™

Mini Smart T-Sonic™

699,00 SEK

Listpris 699,00 SEK

Baserat på 3 Omdömen
Recenserad produkt - Se omdömen
Modell/Varunr.: Art nr 41
Lagerstatus:
st.

TVÄTTAR DU FORTFARANDE ANSIKTET MED HÄNDERNA? 

Att rengöra huden varje morgon och kväll är inte bara viktigt - det är faktiskt nyckeln till fin, frisk och fräsch hud.
Du är bara 1 minuts ritual borta från en mer strålande och ren hud. Se skillnaden efter bara några dagar.
Använd Mini Smart och du kommer inte att ångra dig.

 

Mini Smart™ markerar en revolution inom ansiktsrengöring. Den kombinerar BioZen´s Facial Cleansing Mousse tillsammans med det nyskapande T-SonicTM - pulseringar med en innovativ design på silikonborsten för en mer djupgående och skonsammare rengöring. När T-Sonic TM -pulseringarna leds genom de lena silikonknopparna tar de bort all den smuts som kan orsaka orenheter på ett betydligt mer effektivt sätt än med rengöring med händerna, och huden blir klarare och får en helt ny lyster. Djuprengöringen öppnar porerna och gör dem mindre synliga, rengör, slätar ut och förbättrar hudens struktur.

 

SÅ ANVÄNDER DU Mini Smart™

 

Mini Smart™ passar alla hud typer. På framsidan har den tunnare silikonknoppar för att varsamt rengöra känslig eller torr hy och tjockare silikonknoppar för precisionsrengöring, och på baksidan sitter det breda silikonknoppar för anti-age med massage. Vi rekommenderar rengöring med din Mini Smart™ under 1 minut morgon och kväll. 

Kommentarer 4


 • Roligt att rengöra sig

  Recenserad av

  Ibland kan det kännas lite tungt och jobbigt att rengöra sig. Men sen jag köpte denna så har det blivit roligt. Den är mycket enkel och jag känner mig väldigt ren efteråt. 👌👍

 • Magic Maskin !

  Recenserad av

  Denna lilla rosa manic är ju helt sagolik. Med sitt lätta vibrerande och små ” piggar” masserar den liksom runt och får bort smuts på djupet. Cirkulationen ökar också så känslan av välbefinnande är härlig. Nu kör jag med rengöringen från La Foan och tillsammans gör dem produkterna att jag verkligen blir ren, doftar gott och strålar! Tack👍

 • Rengöringshjälpen nr 1

  Recenserad av

  Ett bra komplement till rengöringsmoussen. Man känner sig verkligen ren, len och fin i huden efter att ha använt denna. Skönt med massagen också.

 • må bare ha

  Recenserad av

  Denne gjør rensingen til en lek, og gir en veldig god følelse etterpå. Og prisen er veldig bra :-)

Kunder som har köpt denna produkt har också köpt

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{::product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}} {{product.Title}}