VOLCANIC EART

DEN NATURLIGA VÄGEN TILL SUND HUD

 

Volcanic Earth® Fair Trade-hudvårdsprodukter och Fair Trade ekologiska skönhetsprodukter ägs och drivs av Fresh Change Ltd., ett företag som är etablerat i Vanuatu. Det är internationella huvudkontor i Port Vila, huvudstaden i Vanuatu.

Företaget leds av Linda Trenkner och Pam Ryan de är båda starka förespråkare för alla naturliga, ekologiskt odlade produkter och delar i tron att vi alla är "kopplade" till jordens energi ... ju starkare anslutningen, desto starkare och friskare blir vi.

Volcanic Earth® har lyckats påverka den globala marknaden för naturliga, organiska hudvårdsprodukter som säljer till konsumenter runt om i världen från Irland, Storbritannien, Danmark, Tyskland, Grekland, Singapore, Dubai, Sverige, Belgien, Nederländerna, Nya Zeeland, Australien, USA och Kanada

 

Det främsta skälet till detta är att  Volcanic Earth®  handlar om att göra "Exotiska, 100% naturliga etiska biolösningar för normal och problemhud som verkligen fungerar".

 

Beläget i den vackra södra Stilla havet, består Vanuatu (tidigare känd som New Hebrides) av en rad vulkaniska öar och..under water.. vulkaner, vilket ger upphov till en berg-och dalbana tur med vulkanisk aktivitet och skakningar. Vanuatu ligger mellan Fiji och Nya Kaledonien (ungefär 1 400 mil öster om nordöstra Australien) och har den mest aktiva vulkan på vår planet.

 

Detta forntida land är en av de få platserna på jorden där du kan gå in i en kultur som går tusentals år tillbaka.

 

Med hjälp av dessa åldriga traditioner och sedvänjor erbjuder Volcanic Earth® dig ett unikt 100% naturligt sortiment av naturliga hudvårdsprodukter 

 

Vad handlar det om?

Svavel är den aktiva mineralbeståndsdelen i vulkansk aska. Svavel hjälper inte bara kroppen att motstå bakterier utan den arbetar aktivt för att förstöra den. Svavel finns i din hemoglobin och bindväv:

- Att rena blodet;
- Stimulera gallersekretion;
- Skydda protoplasma av celler; och
- För anti-aging via syntesen av Collagen

 

Kollagen är ett av de viktigaste proteinerna du behöver för din huds strukturella integritet. Svavel bromsar åldringsprocessen eftersom du behöver svavel för syntes av kollagen och på grund av dess förmåga att skydda mot de toxiska effekterna av föroreningar och strålning. Det är en del av den kemiska strukturen hos aminosyrorna glutation, taurin, cystein och metionin.

Känd som "naturens skönhetsmineral", svavel bekämpar hudsjukdomar som akne, dermatit, mjäll och flagnande, rödaktig hud.

 

Cleansing och skrubb eller exfoliant arbetar för att rena och rena din hud genom att döda bakterier och ta bort döda hudceller. Dessutom arbetar de för att du ska se så ung ut som möjligt.


Volcanic Earths uppdrag att förbättra hudens hälsa och välbefinnande för människor runt om i världen sträcker sig långt bortom bara produkter. Vanuatu klassificeras som en LDC (minst utvecklingsland) och många inhemska Ni Vanuatu i nöd, särskilt familjer i de avlägsna, yttre öarna och unga människor, får lättnad, tack vare din generositet.

 

På vilket sätt? Ditt köp av Volcanic Earths naturliga hudvårdsprodukter hjälper dig att skapa möjligheter att leva för många lokalbefolkningen som är anslutna till driften av vår Coconut Oil and Skin Care-fabrik. Tillsammans kan vi arbeta för att lindra fattigdom och lidande i det som i övrigt till stor del är en "anpassad ekonomi" (byteshandel system).

.